Strategisk Grafisk Designer

Ana Andersen

Kreativ strategisk designer med kjærlighet for golf og fotografi.

Hun ser på hvert enkelt design prosjekt som en spennende reise og er fast overbevist om at løsningene må skreddersys til hver unik oppgave, uten å begrense seg til en bestemt stil. Kunst har fascinert henne siden barndommen, og denne kjærligheten førte henne naturlig inn i en karriere som grafisk designer. Ana begynte sin reise som selvlært designer, men etter noen år kjente hun behovet for å utdype sin kunnskap og besluttet å ta skolegang på alvor.

Ana har en imponerende portefølje som spenner fra merkevareutvikling, produktdesign, trykksaker og webdesign til prototyper og digitale illustrasjoner. Hun legger stor vekt på grundig forskning for å forstå kjerneelementene i hvert prosjekt, og resultatene er alltid konsepter som resonnerer dypt med målgruppen. Ana tror sterkt på den visuelle kommunikasjonens kraft og hvordan den kan påvirke menneskers oppfatninger og følelser på en dyp og meningsfull måte.

Når Ana ikke dykker ned i designverdenen, er golf, trening, matlaging og fotografering hennes store lidenskaper. Med et handicap på 3,4 har hun utviklet seg til en dyktig golfspiller og nyter tiden hun tilbringer på golfbanen.