Strategisk Grafisk Designer

Ana Andersen

Kreativ strategisk designer med kjærlighet for golf og fotografi.

Hun ser påhvert enkelt designprosjekt som en spennende reise og er fast overbevist om atløsningene må skreddersys til hver unik oppgave, uten å begrense seg til enbestemt stil. Kunst har fascinert henne siden barndommen, og denne kjærlighetenførte henne naturlig inn i en karriere som grafisk designer. Ana begynte sinreise som selvlært designer, men etter noen år kjente hun behovet for å utdypesin kunnskap og besluttet å ta skolegang på alvor.

Ana har en imponerende portefølje som spenner fra merkevareutvikling,produktdesign, trykksaker og webdesign til prototyper og digitaleillustrasjoner. Hun legger stor vekt på grundig forskning for å forståkjerneelementene i hvert prosjekt, og resultatene er alltid konsepter somresonnerer dypt med målgruppen. Ana tror sterkt på den visuellekommunikasjonens kraft og hvordan den kan påvirke menneskers oppfatninger ogfølelser på en dyp og meningsfull måte.

Når Ana ikke dykker ned i designverdenen, er golf, trening,matlaging og fotografering hennes store lidenskaper. Med et handicap på 3,4 harhun utviklet seg til en dyktig golfspiller og nyter tiden hun tilbringer pågolfbanen.